Pauk služba

Stalna pauk služba omogućava neometan promet kao i redovito sankcioniranje prometnih prekršaja. Prioritet je uklanjanje nepropisno parkiranih vozila u samom centru grada, Brnaškoj, Glavičkoj i Vrličkoj ulici, te svim pješačkim zonama, kao i s obilježenih parkirališnih mjesta za osobe s invaliditetom ispred parkirališta trgovačkih centara. Nepropisno parkirane automobile pauk odlagaže na Hipodromu. Na toj lokaciji je osigurano 50 mjesta. U službi će svakoga dana biti dva djelatnika Kamička u pratnji policijskog službenika koji će na terenu izdavati naloge za premiještanje vozila, te jedan djelatnik na odlagalištu.

 

Vozači s lošim navikama parkiranja kojima pauk premjesti vozilo morat će platiti 40 eura (300 kuna), a za svaki sljedeći dan ‘ležarine’ na odlagalištu platit će dodatnih 46.50 eura (350 kuna). Vlasnici koji zateku pauk prilikom podizanja njihovog vozila, za pokušaj odvožnje platit će 13.50 eura (100 kuna). Osim troškova pauk službe, vlasnici će imati obvezu plaćanja i kazne za prometni prekršaj. Bez potvrde o plaćanju kazne za premiještanje vozila vlasnici svoje automobile neće moći predignuti.

 

Vlasnici kojima pauk-služba odveze auto mogu se javiti u poduzeće Kamičak na broj telefona 821 514 od 7 do 15 sati.

Naplata karata

Plaćanje dnevnih karti i "pauk" kazni

Dnevne karte

Plaćanje kazni odnosno dnevnih karti za sva vozila se odvija u središnjem uredu Kamičak d.o.o. na adresi Luka 7, 21230 Sinj. Tu se također i prijavljuju osobe (stanari, osobe s invaliditetom) koje ispunjavaju uvjete za povlaštene karte.

Parkirališta

Parking mjesta u Gradu Sinju

Broj parkirališnih mjesta: 310 parking mjesta

Zone: I ZONA , II ZONA

  • Zona I - SMS 708240
  • Zona II - SMS 708241

 

Parking u Gradu Sinju je podijeljen u dvije zone. Cijena sata parkiranja u prvoj zoni je 0.60eura (5kn), a sata parkiranja u drugoj zoni je 0.40 eura(3 kn). Ukoliko zateknemo vozilo bez važeće karte naplaćuju mu se "kazna" odnosno cijena dnevne karte. Sva parking mjesta su označena i nije dozvoljeno parkiranje izvan njih. Dio parking mjesta je otvorenog tipa, a zatvoreno parkiraliste se nalazi u samom centru grada odnosno ulazu u Grad prema parku. Tu se naplata vrši prilikom izlaska s parkirališta.

 

Stanovnicima u samom centru dozvoljene su povlaštene karte i te osobe su dužne prilikom ulaska i izlaska s parkirališta dati na uvid dozvolu za parkiranje.

 

Parkiranje izvan označenih mjesta ili parkiranje na nedozvoljenim mjestima bit će sankcionirano. Za to je nadležna pauk služba. Nepropisno parkirane automobile pauk odlagaže na Hipodromu. Na toj lokaciji je osigurano 50 mjesta

 

Za dane Alke i Velike Gospe organizirana su i parkirališta koja nisu aktivna tokom cijele godine.

KAMIČAK D.O.O.

Adresa: Luka 7, 21 230 Sinj

fax: 021/ 821-514

tel: 021/ 821-514

Broj parkirališnih mjesta: 310 parking mjesta

Zone: I ZONA , II ZONA

  • Zona I - SMS 708240
  • Zona II - SMS 708241

 

Direktor: Toni Jurić Šolto


Parkirališta u Gradu Sinju su organizirana kroz 2 zone. Stalna pauk služba omogućava neometan promet kao i redovito sankcioniranje prometnih prekršaja. Prioritet je uklanjanje nepropisno parkiranih vozila u samom centru grada, Brnaškoj, Glavičkoj i Vrličkoj ulici, te svim pješačkim zonama, kao i s obilježenih parkirališnih mjesta za osobe s invaliditetom ispred parkirališta trgovačkih centara. Nepropisno parkirane automobile pauk odlagaže na Hipodromu. Na toj lokaciji je osigurano 50 mjesta. U službi će svakoga dana biti dva djelatnika Kamička u pratnji policijskog službenika koji će na terenu izdavati naloge za premiještanje vozila, te jedan djelatnik na odlagalištu. Naplata cijene dnevnih karti se odvija u središnjem uredu na adresu Luka 7 u Sinju. Ulice koje ulaze u sustav kontrole otvorenog tipa u prvoj zoni su: Dragašev prolaz, Žankova glavica, Kralja Zvonimira, Brnaška, Istarska, Petrovac, A.K. Miošića, I. Nelipića, Ulice koje ulaze u sustav kontrole otvorenog tipa u drugoj zoni su: Alkarsko trkalište, Bazana.

 

Dani Alke i Velike Gospe

Za vrijeme dana blagdana Velike Gospe sukladno s većim brojem pristiglih vjernika organizirana su dodatna parkirališta. Tim svake godine pokušavamo rasteretiti i omogućiti normalan promet za vrijeme svetkovine Dana Velike Gospe.